Hirvensarvensuola eli ammoniumkarbonaattia käytetään leivonnaisten, erityisesti pikkuleipien ja keksien, leivontaan kohottaja-aineena (E 503). Se antaa leivonnaiselle murean rakenteen.
Hirvensarvensuolaa voidaan käyttää myös muihin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi marjasadon suojaamiseen linnuilta tai akvaarion kypsytykseen. Lisätietoja: www.vitabalans.com
Ainesosaluettelo
Ammoniumkarbonaatti.
Säilytys
Huoneenlämpö (+15C - +25C)
Sivustollamme käytetään evästeitä
Sivuston välttämättömiin toimintoihin
Tilastoihin ja analyyseihin
Markkinointitarkoituksiin
Valitse "Hyväksy kaikki", jos hyväksyt evästeiden käytön ilmoittamiimme tarkoituksiin. Jos haluat muuttaa evästeasetuksia, valitse "Asetukset"